EDUNAT


 

Projectes

Consell d’Infants


El Consell d’Infants del Museu Blau

El Consell d’Infants es va constituir el 25 d’octubre de 2014 i està format per  16 nens i nenes de cinquè i sisè de primària de les escoles Els Porxos i Els Horts del districte de Sant Martí.

Enguany ens hem reunit per primer cop amb el 3r Consell d’Infants el 31 de gener, i hem aprofitat per a fer una dinàmica dins l’exposició Planeta Vida que ens permetés conèixer-nos i conèixer el museu.

El Consell d’infants actua com a equip assessor en relació al funcionament de l’espai, els continguts i les activitats del Museu.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona vol que el Consell d’Infants del Museu Blau sigui:

  • Un òrgan de participació real que els permeti fer sentir les seves opinions, idees i suggeriments en relació a totes les activitats relacionades amb el museu .
  • Un consell assessor del museu expert en infantesa, que gaudeix de la mateixa consideració que qualsevol altre dels consells assessors dels que pot comptar el museu
  • Un espai de debat i trobada que faci possible el feedback museu–infants.
  • Una eina educativa per les escoles que promogui el valor educatiu de la participació.
  • Un instrument per plantejar millores al museu; de la seva consulta, en la mesura que sigui possible, n’han de sortir propostes executables, visibles i finalistes.
  • Un òrgan per consultar-los sobre qualsevol aspecte del museu, per això el museu el dotarà d’un protagonisme real, no només formal.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.