EDUNAT


 

Prova pilot de l’Escape Room

9 de juliol de 2018

>> Places exhaurides! Disculpeu les molèsties <<

Durant el passat curs escolar, el Museu de Ciències va demanar assessorament al Consell d’Infants per crear una activitat adreçada a nois i noies de 10 a 14 anys. Això va acabar per materialitzar-se en la idea de crear un Escape Room dins del Museu. Des d’aleshores, el Departament d’Educació i Activitats hi hem estat treballant, cuinant-lo a foc lent: mostrant el resultat a consellers i conselleres, reformulant els enigmes que consideraven massa difícils, convidant-los a participar-hi i a escapar-ne.

Amb l’estiu ha arribat el moment de fer una darrera prova pilot, aquest cop adreçat a infants que no formen part del Consell. És per això que busquem 4 grups de 4 nois i noies d’entre 10 i 14 anys. La cita serà el proper dimecres 18 de juliol, tant bon punt el Museu tanqui les seves portes al públic, a les 19h. Els adults que els acompanyin hauran d’esperar a fora. Es tracta d’un Escape Room sense pares i mares!

En tractar-se d’un pilotatge no us volem donar massa detalls de la trama, però us avançarem que la vostra col·laboració serà indispensable perquè l’endemà el Museu pugui tornar a obrir les seves portes!

Accepteu el repte?

Podeu inscriu-re un grup de 4 nois i noies omplint aquest formulari.

Som conscients que les places són molt limitades, però després d’una prova pilot arriba l’oferta regular, de manera que hi haurà altres ocasions en el futur!