EDUNAT


 

Em roda el cap!

A la merla del Jardí li roda el cap! Participeu en el joc de pistes i descobriu-ne el motiu!
21 de juny de 2020

Versión en castellanoEnglish version

Us donem la benvinguda al joc de pistes ‘Em roda el cap’!

A la merla del Jardí li roda el cap! Quina de les vuit plantes que ha picotejat li ha provocat aquest malestar? Per descobrir-ho, haureu de fer el mateix recorregut que l’ocell.

En cadascuna de les vuit plantes trobareu una pista. Cada pista és una característica de la planta que esteu observant i que comparteix amb la planta que li fa rodar el cap a la merla. Sumant les vuit pistes, acabareu obtenint una descripció de la planta que ha causat l’emmetzinament a la merla. Pareu atenció! Només una de les vuit espècies compleix totes les característiques descrites en les pistes.

Ubiqueu-vos bé en el mapa abans de començar! Fixeu-vos bé en la llegenda, us serà d’ajuda per orientar-vos. Us recomanem seguir l’ordre que us marca la numeració de les pistes!

Aquests són els enllaços per accedir a les pistes. Cada pista necessita que introduïu un codi de 4 dígits que trobareu en una cartel·la al peu de cada planta. Us en mostrem una d’exemple:

Pista 1Pista 2Pista 3Pista 4Pista 5Pista 6Pista 7Pista 8

Bona sort!

Es tracta d’una activitat gratuïta inclosa en el preu de l’entrada al Jardí Botànic de Barcelona. És un joc autònom però presencial que complementa la visita al Jardí. Per a jugar-hi només necessiteu un dispositiu mòbil propi amb connexió a internet.

Ja ho heu resolt? Ja teniu la resposta? Si ja heu esbrinat quina planta està fent rodar el cap de la merla, responeu en aquest enllaç

Il·lustracions a càrrec de Raquel Arnaiz.