EDUNATMediateca

La Mediateca forma part del Centre de Documentació del Museu. Hi trobareu un conjunt de llibres, documents sonors i audiovisuals relacionats amb la biodiversitat i geodiversitat del planeta adreçat a públics de totes les edats. També és la porta d’entrada a l’arxiu sonor que conserva la Fonoteca Natura Sonora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona – enllaç.

Actualment incorpora més d’un miler de referències, totes elles citades en el seu catàleg online. Tingueu en compte que el catàleg permet cercar per matèria a la columna lateral dreta del web) – enllaç.

Bioexplora

Portal web que permet explorar, de manera digital, el fons patrimonial del Museu de Ciències Naturals de Barcelona – enllaç.

Una exposició temporal al centre educatiu: ‘Una mirada polar. Un viaje visual a los confines de la Tierra’

Les regions polars són segurament una de les àrees geogràfiques més boniques del planeta i a la vegada una de les més desconegudes. Des del projecte PolarCSIC s’ofereix la possibilitat d’exposar al centre educatiu ‘Una mirada polar. Un viaje visual a los confines de la Tierra’. Consta de 36 panells en format DIN3 i organitzats en 3 blocs temàtics:
1. La naturalesa dels pols
2. Els pols i el canvi climàtic
3. Investigant els pols

El préstec és gratuït i una molt bona oportunitat per apropar-nos als pols!
Més informació

Joc Virtual ‘Natura en Joc. L’última partida’

Es tracta d’un joc virtual gratuït i al que es pot accedir en línia i que té com a objectiu reflexionar sobre la pèrdua de biodiversitat a Catalunya.

Enllaç.