EDUNAT


 

Voleu conèixer el Niu de Ciència? Com s’ha introduït la mirada dels infants de 0 a 6 anys a l’espai del Niu?

Us convidem a viure el Niu, a conèixer aquest espai versàtil, original i rigorós tot descobrint la manera de treballar-hi. Podreu encuriosir-vos amb els materials naturals i conèixer quines eines permeten als nens i nenes investigar-los (de manera lliure i autònoma, seguint els seus propis interessos). Plegats acabarem conversant sobre el Niu.

Si sou un grup d’estudis universitaris o de cicle formatiu i voleu endinsar-vos a les bambolines del Niu de Ciència del Museu de Ciències Naturals – Parc del Fòrum, fent la visita podreu conèixer quina és la seva didàctica, una manera de treballar que pretén generar ganes de saber i que creu amb un infant capaç per a dur a terme itineraris de recerca.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Observacions:

  • La visita es pot adaptar a l’interès que tingui cada grup, en funció del perfil de l’alumnat i de l’assignatura des de la qual l’estiguin enfocant.

En aquest enllaç, podeu llegir un article que han escrit alumnes de 4t curs de grau d’educació infantil de Blanquerna – Universitat Ramon Llull després de dur a terme aquesta activitat.

Referent a l’horari de l’activitat: Les activitats didàctiques del MCNB estan dissenyades i realitzades per l’equip educatiu segons criteris pedagògics, per fomentar la participació activa, i l’aprenentatge significatiu individual i col·lectiu. Cada activitat pren sentit com a experiència educativa quan es disposa del temps necessari per dur-la a temps amb qualitat. Si, per motius aliens al MCNB, l’horari d’arribada o marxa del grup obligués a escurçar la durada de l’activitat en més d’un terç, l’equip educatiu es reserva el dret a anul·lar-la sense dret a retorn del pagament.

Referent al procés de reserva i pagament: Un cop feta la reserva, cal efectuar el pagament en un termini màxim de 15 dies. En cas contrari, la reserva quedarà anul·lada.

Per Informació i Reserves:

Cal trucar al telèfon 93.256.22.20 de dilluns a divendres de 9 a 13 h o posar-vos en contacte per e-mail al correu: activmuseuciencies@bcn.cat

Fer una reserva


Tancar

Cal fer la reserva amb antelació enviant el formulari de sol·licitud de visita.

També podeu trucar al 932 562 220 o enviar un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat

Pots consultar la nostra “Política de protecció de dades” a les Notes legals del nostre web.

Dades de contacte

Quan vols realitzar l'activitat?

L’ompliment d’aquest formulari en cap cas indica que s’ha realitzat la reserva en ferm. El Servei d’informació i Reserves es posarà en contacte amb vosaltres per fer confirmar la reservar i tramitar el pagament.

També et pot interessar

Veure totes les activitats

Cerca ampliada

Per centres

Laboratori de Natura
Al centre educatiu
Centre Martorell d'Exposicions
Museu de Ciències Naturals - Parc del Fòrum
Jardí Botànic

Per activitats

Visita dinamitzada
Visita lliure
Projecte singular
Joc online
Apropa Cultura
Activitat dinamitzada
Escolab

Per nivell educatiu

Col·lectius Apropa Cultura
Casals de 3 a 6 anys
Docents i col•lectius interessats en didàctica
ED. Infantil - Escola Bressol
Tots els nivells
ED. Infantil - I5 (recomanat només pel 1r trimestre)
Batxillerat
Casals a partir de 7 anys
ED. Infantil - I3
ED. Infantil - I4
ED. Infantil - I5
1r de Primària
2n de Primària
3r de Primària
4t de Primària
5è de Primària
6è de Primària
1r Eso
2n Eso
3r Eso
4t Eso
ESPO
Universitaris
Formació d'adults