EDUNAT


 

Niu Volant 2024-25!

Obrim inscripcions per al curs 2024-2025!9 de maig de 2024

El Niu Volant està a punt de tornar de la seva gira per les escoles que l’han gaudit aquest curs. Però, lluny de pensar només en les pròximes vacances, ja està preparant els nous vols de cara al curs vinent, així que… ens voleu acompanyar?

El Niu Volant és el projecte del Museu de Ciències Naturals de Barcelona per acostar el Niu de Ciència als infants de les escoles bressol, la nostra manera d’estimular l’aprenentatge de les ciències naturals amb les primeres edats. Podeu conèixer més a fons tot el projecte i els seus materials en aquest enllaç.

Si voleu ser una de les escoles bressol a rebre el Niu Volant a “casa vostra” aquest pròxim curs 2024-25, llegiu amb atenció aquest document!! Hi teniu ben detallada tota la informació sobre la filosofia i model didàctic en què es basa el projecte, els materials, les propostes, la formació i acompanyament per part de l’equip educatiu i també ben concretat el calendari del projecte.

Si sou una escola bressol de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona o l’Hospitalet de Llobregat i voleu optar a participar en el projecte del Niu Volant el curs 2024-25, heu d’omplir aquest formulari abans del divendres 31 de maig.

La segona setmana de juliol el Departament d’Educació i Activitats comunicarà a les escoles participants el torn de préstec en què rebran el Niu Volant.

La participació en el projecte comporta el compromís del centre amb el calendari proposat. Això suposa l’assistència a la trobada de formació i de cloenda de, com a mínim les docents que estaran implicades en les sessions al centre, així com l’acceptació del període de préstec que li sigui assignat, en cas que no es puguin assignar segons les preferències dels centres.