EDUNAT


 

La setmana de l’evolució

Un any més, la Setmana de l’Evolució al Blau. Com sempre, l’hem celebrada amb tot d’activitats especials: Niu Senyals!, L’home ve del mico? i…el Congrés de Patchwork Evolutiu!
10 de febrer de 2017

Patchwork evolutiu

Un any més, la Setmana de l’Evolució al Blau. Com sempre, l’hem celebrada amb tot d’activitats especials: Niu Senyals!, L’home ve del mico?  i…el Congrés de Patchwork Evolutiu! Enguany hem canviat el format de la proposta: així com altres cursos l’alumnat participant havia preparat una presentació oral, aquesta vegada han comunicat les seves recerques en format de pòster científic. El resultat ha sigut un espai de trobada entre alumnes de diferents instituts, el Fort Pius i el Joan Brossa, en el que han pogut compartir, comparar i avaluar els seus treballs.

A més, aquest any agraïm la col·laboració de la Berta Caballero, conservadora d’artròpodes, i d’en Francesc Uribe, conservador d’invertebrats no-artròpodes,  juntament amb en Pere Viladot, ex-cap del Departament d’Activitat; tots tres han participat en les diferents fases del congrés. Durant la presentació a la Sala d’Actes han fet incís en el paper de l’Evolució en la ciència, han destacat la importància del jovent com a futurs talents científics, i també han compartit la seva experiència personal en el camp de la recerca. Per acabar, han intervingut en la presentació i defensa dels pòsters, provocant  dubtes i posant a prova els coneixements i teories de l’alumnat. Ha estat un dia molt profitós en el qual esperem que els alumnes s’hagin sentit més a prop de la ciència!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.