EDUNAT


 

Estrenem ‘Sota les branques’!

Nova activitat per a educació infantil al Jardí Botànic de Barcelona
10 de novembre de 2021

Estrenem nova activitat al Jardí Botànic per a educació infantil, heu mirat mai… Sota les branques?

Aquest nou curs escolar hem apostat per crear i dissenyar una nova activitat per a edats més primerenques. En mig d’una ciutat com és Barcelona plena de cotxes, sorolls i contaminació, el Jardí ens acull i ens ofereix una harmonia que no es troba enlloc més.

A mans de dos grups de P-4 de l’escola Ferran Sunyer i amb la motivació de les seves docents vam fer el pilotatge d’aquesta nova proposta. Les educadores vam rebre els infants el passat dijous 3 de novembre, amb gran il·lusió i una barreja entre nervis i alegria. Totes aquelles idees, expectatives i materials que havíem pensat , ara es podien posar a prova. Teníem moltes ganes de veure com funcionava aquella proposta que havíem elaborat sobre paper, veure si el que ens havíem imaginat en les nostres ments es reflectia a la pràctica.

Descobrim el Jardí Botànic? Aquesta és la proposta que els hi vam llençar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Satisfetes estàvem en veure que els infants gaudien de l’activitat, malgrat que ens vam adonar que hi havia certes coses a perfilar.

Gràcies a la implicació que van tenir les docents i amb el retorn i la valoració que ens han fet arribar, podem reflexionar encara més sobre els objectius per tal de millorar i modificar la proposta educativa perquè sigui encara més significativa per als infants.

Aquest procés de dissenyar, provar, millorar i modificar no s’acaba gairebé mai, l’equip educatiu del MCNB, amb les diferents persones que el formem, tenim la sort de poder millorar sempre dia a dia!

Més informació i reserves en el següent enllaç.