EDUNAT


 

BioBlitzBcn 2019 per a escoles

Esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura.
2 d'abril de 2019

BioBlitzBcn és un esdeveniment col·laboratiu de descoberta de la natura, on durant un període de més de 24 hores, es procedeix a la identificació de tots els organismes d’una àrea determinada. Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana. El seu objectiu principal és, per tant, identificar el màxim nombre d’espècies que sigui possible en un lloc determinat, per tal de procedir a realitzar un inventari biològic anualment.

L’entorn natural escollit en la present edició, en motiu de la celebració és nou, i es tracta del Parc dels Tres Turons. El punt de trobada i ubicació més exacta serà lAula Ambiental del Bosc Turull. És una gran oportunitat per ampliar l’inventari biològic urbà de la ciutat de Barcelona, donant a conèixer aquest ric espai en biodiversitat.

Aquest projecte de recerca naturalista arriba al seu Xè Aniversari, i aquesta edició reserva el divendres dia 3 de maig pel públic escolar, data en la qual els centres educatius interessats, podran reservar diferents itineraris biològics programats.

L’activitat és gratuïta i s’adreça a grups de secundària i cicle superior de primària.

Consulteu la programació d’itineraris i els seus horaris en aquest document.

Inscripcions obertes pels centres educatius, entre el 8 i el 23 d’abril:

Poseu-vos en contacte amb el Servei d’Informació i Reserves (enviant un correu a activmuseuciencies@bcn.cat  o trucant al 932562220 de dilluns a divendres de 9h a 13h).

La BioBlitzBcn també s’adreça a públic general durant les jornades del 4 i el 5 de maig. En aquest cas les inscripcions es podran fer al web http://bioblitzbcn.museuciencies.cat

Organitzen: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Institut Bòtanic de Barcelona, Zoo de Barcelona i Aula Ambiental Bosc Turull.