EDUNAT


 

Apropa Cultura

3 de novembre de 2018

Aquest 2018, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona ha firmat un conveni amb Apropa Cultura. Entre altres coses, des del Departament d’Educació i Activitats hem creat dues activitats per a diferents col·lectius d’Apropa.

Durant aquest inici de curs, hem dut a terme diferents proves pilots per comprovar que les activitats funcionen per als col·lectius que han estat creades i per tant, que podran entrar dins la nostra programació regular d’activitats.

“Comunitats en collage” és el títol de l’activitat que oferim al Jardí Botànic de Barcelona per a col·lectius de salut mental. A partir d’un relat sobre Antoni Tàpies, descobrirem les comunitats vegetals del Jardí Botànic i acabarem fent un paral·lelisme amb les diferents comunitats humanes de les quals formem part.

apropa_cultura_comunitats_collage_edunat_mcnb

“Mirades creuades?” és el títol de l’activitat que realitzem a l’exposició permanent “Planeta Vida” del Museu del Fòrum per a grups amb necessitats educatives especials i també per a col·lectius de gent gran. A partir de la història d’una casa i els seus habitants, observarem la vitrina del lleó i ens preguntarem que hi fan tots aquells animals junts i també, si es podrien comunicar entre ells. L’observació i material natural ens ajudaran a descobrir-ho.

apropa_cultura_mirades_creuades_edunat_mcnb

A banda d’aquestes activitats, també oferirem la possibilitat de venir a descobrir el Museu del Fòrum i el Jardí Botànic fent una visita lliure.

Ben aviat presentarem la nova programació i oferirem una sessió formativa per animar a totes les persones educadores de col·lectius Apropa a venir al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.