EDUNAT


 

Racó per a docents

Atenció al professorat


Sessions d’atenció i assessorament al professorat

Amb la voluntat que el professorat pugueu conèixer la nostra oferta d’activitats i el nostre model educatiu, us convoquem a una sessió de presentació de les activitats dinamitzades. Podreu conèixer l’equip educatiu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, els materials de les activitats i els diversos espais de l’equipament.

Aquesta sessió es va celebrar el passat dimarts 15 d’octubre de 2019 a les 18 h al Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Parc del Fòrum, tindrà lloc la sessió informativa per a docents, on membres de l’equip educatiu  informaran amb més detall del nostre programa d’activitats.
El proper curs 2020-21, oferirem una nova sessió.

  • Si voleu conèixer el model didàctic del Museu, disposeu d’informació detallada aquí
  • Si voleu fer alguna consulta sobre aspectes didàctics de les activitats, podeu contactar amb l’equip educatiu aquí

Sessió de preparació de les visites lliures 

Si voleu preparar-vos la visita lliure a una de les nostres exposicions, podeu assistir a les sessions de preparació de les visites lliures. També podeu accedir-hi gratuïtament amb el Carnet docent.

– Sessió de preparació de visita lliure al Jardí Botànic de Barcelona
NOVA SESSIÓ PENDENT DE DATA. Si és del vostre interès, podeu inscriure’us al següent formulari per rebre informació d’aquesta sessió. 

– Sessió de preparació de visita lliure a Planeta Vida
Dimecres 6 de novembre de 2019, 18 h

– Sessió de preparació de visita lliure a Micos
Dimecres 15 de gener de 2019, 18 h

Adaptacions de les nostres activitats

Amb la voluntat de ser un museu inclusiu, teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal que adaptem els continguts, les metodologies i l’itinerari de l’activitat que heu escollit per a alumnes amb necessitats educatives especials iescoles d’Educació Especial.

Informeu-vos-en abans de fer la visita a edunat@bcn.cat.