EDUNAT


 

Racó per a docents

Atenció al professorat


Sessions d’atenció i assessorament al professorat

Amb la voluntat que el professorat pugueu conèixer la nostra oferta d’activitats i el nostre model educatiu, us convoquem a una sessió de presentació de les activitats dirigides i assessorament per les visites lliures. Podreu conèixer l’equip educatiu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, els materials de les activitats i els diversos espais de l’equipament.

En aquest sentit es programarà una sessió d’atenció i assessorament al personal docent a l’inici del curs 2018 – 2019:

  • dimarts 16 d’octubre de 2018, a les 18h.

Aquesta sessió es realitzarà al Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Parc del Fòrum, on els membres de l’equip educatiu us informaran amb més detall del nostre programa d’activitats i podreu parlar de possibles adaptacions.

Per a inscriure-us podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Informació i Reserves (enviant un correu a activmuseuciencies@bcn.cat o trucant al 932562220 de dilluns a divendres de 9 h a 13 h).

 

  • Si voleu conèixer el model didàctic del Museu, disposeu d’informació detallada aquí
  • Si voleu fer alguna consulta sobre aspectes didàctics de les activitats, podeu contactar amb l’equip educatiu aquí

Adaptacions de les nostres activitats

Amb la voluntat de ser un museu inclusiu, teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal que adaptem els continguts, les metodologies i l’itinerari de l’activitat que heu escollit per a alumnes amb necessitats educatives especials i escoles d’Educació Especial.

Informeu-vos-en abans de fer la visita a Edunat@bcn.cat