EDUNAT


 

Racó per a docents

Atenció al professorat


Sessions d’atenció i assessorament al professorat

Amb la voluntat que el professorat pugueu conèixer la nostra oferta d’activitats i el nostre model educatiu, periòdicament us convoquem a una sessió de presentació de les activitats dinamitzades. Podreu conèixer l’equip educatiu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, els materials de les activitats i els diversos espais de l’equipament.

La darrera sessió es va celebrar el dimarts 15 d’octubre de 2019 a les 18 h al Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Parc del Fòrum, en la que membres de l’equip educatiu van informar amb més detall del nostre programa d’activitats.
El proper curs 2020-21, oferirem una nova sessió. Resta pendent actualitzar la informació referent a les dates de les sessions d’atenció i assessorament al professorat del proper curs.

  • Si voleu conèixer el model didàctic del Museu, disposeu d’informació detallada aquí
  • Si voleu fer alguna consulta sobre aspectes didàctics de les activitats, podeu contactar amb l’equip educatiu aquí

Sessió de preparació de les visites lliures 

Si voleu preparar-vos la visita lliure a una de les nostres exposicions, podeu assistir a les sessions de preparació de les visites lliures. També podeu accedir-hi gratuïtament amb el Carnet docent.

– Sessió de preparació de visita lliure al Jardí Botànic de Barcelona
NOVA SESSIÓ PENDENT DE DATA. 

– Sessió de preparació de visita lliure a Planeta Vida
NOVA SESSIÓ PENDENT DE DATA.  

Adaptacions de les nostres activitats

Amb la voluntat de ser un museu inclusiu, teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal que adaptem els continguts, les metodologies i l’itinerari de l’activitat que heu escollit per a alumnes amb necessitats educatives especials i escoles d’Educació Especial.

Informeu-vos-en abans de fer la visita a edunat@bcn.cat.