EDUNAT


 

Casals d’estiu, sigueu benvinguts!

Aquest estiu, vine amb el casal a fer activitats dinamitzades, visites lliures o propostes autònomes al Museu i al Jardí Botànic!
9 de maig de 2022

Aquest estiu el Museu del Fòrum i el Jardí Botànic obren les seves portes als casals d’estiu!

La reserva d’activitats dinamitzades ja és oberta i us ofereix la possibilitat d’escollir entre 3 propostes, disponibles als matins entre dilluns 27 de juny i divendres 15 de juliol:

 • El Niu es vesteix d’estiu – Activitat adreçada a grups d’infants d’entre 3 i 6 anys – Museu del Parc del Fòrum.
 • Entre llums i ombres – Activitat adreçada a grups d’infants a partir de 7 anys – Museu del Parc del Fòrum .
 • Sota les branques – Activitat adreçada a grups d’infants d’entre 3 i 6 anys – Jardí Botànic de Barcelona.

A més a més, Museu i Jardí us ofereixen un bon grapat de visites lliures a les exposicions que tenim en marxa i que podeu reservar durant tot el període estival:

 • Visita lliure a Planeta Vida – Activitat adreçada a totes les franges d’edat – Museu del Parc del Fòrum – Informació.
 • Visita lliure a (in)visibles i (o)cultes – Activitat adreçada a totes les franges d’edat – Museu del Parc del Fòrum – Informació.
 • Visita lliure a Hi havia una vegada – Activitat adreçada a totes les franges d’edat – Museu del Parc del Fòrum – Disponible a partir de l’1 de juliol – Informació.
 • Visita lliure al Jardí Botànic de Barcelona – Activitat adreçada a totes les franges d’edat – Jardí Botànic de Barcelona – Informació.
 • Visita lliure a Més que abelles – Activitat adreçada a totes les franges d’edat – Jardí Botànic de Barcelona – Informació

I per si això fos poc, també us oferim dues activitats autònomes que us poden servir de complement a les vostres visites lliures al Jardí Botànic.

 • “De flor en flor. La seducció vegetal” – Activitat autònoma adreçada a infants a partir de 7 anys – Jardí Botànic de Barcelona – Informació.
  Us convidem a imaginar una flor amb totes les seves característiques (color, forma i olor) i relacionar-la amb els seus possibles pol·linitzadors. Trobareu el quadern i llapis al final de l’exposició temporal ‘Més que abelles’.

Si teniu interès en reservar alguna de les esmentades propostes o necessiteu fer alguna consulta o obtenir més informació, no dubteu a contactar amb el Servei d’Informació i Reserves del Museu: