EDUNAT


 

BioBlitzBcn – Jornada escolar

Pre-inscripcions obertes per la jornada escolar de BioBlitzBcn 2020, un esdeveniment col·laboratiu de descoberta de la natura.

BioBlitzBcn és un esdeveniment col·laboratiu de descoberta de la natura, on durant un període de més de 24 hores, es procedeix a la identificació de tots els organismes d’una àrea determinada. Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana. El seu objectiu principal és, per tant, identificar el màxim nombre d’espècies que sigui possible en un lloc determinat, per tal de procedir a realitzar un inventari biològic anualment.

L’entorn natural escollit per a l’edició de 2021 serà el Parc dels Tres Turons, al voltant de lAula Ambiental del Bosc Turull.

BioBlitzBcn 2021 reserva el divendres 7 de maig pel públic escolar, data en la qual els centres educatius interessats, podran gaudir de diferents itineraris biològics conduits per científics i científiques: formigues, briòfits, himenòpters, plantes vasculars, aranyes, liquens, fongs, entre d’altres.

L’activitat és gratuïta i s’adreça a grups de Cicle Superior de primària i Secundària. 

Tot i que encara faltin molts mesos perquè arribi la data, les pre-inscripcions ja estan obertes. Creiem que d’aquesta manera facilitem la planificació d’activitats i sortides dels centres educatius, al mateix temps que podem treballar en un millor aprofitament dels itineraris en base als vostres interessos.

Poseu-vos en contacte amb el Servei d’Informació i Reserves (enviant un correu a activmuseuciencies@bcn.cat  o trucant al 932562220 de dilluns a divendres de 9 h a 13 h) i feu-nos arribar el vostre interès en participar-hi!

Organitzen: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Institut Bòtanic de Barcelona, Zoo de Barcelona i Aula Ambiental Bosc Turull.


Tancar

Cal fer la reserva amb antelació enviant el formulari de sol·licitud de visita.

També podeu trucar al 932 562 220 o enviar un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat

Pots consultar la nostra “Política de protecció de dades” a les Notes legals del nostre web.

Dades de contacte

Quan vols realitzar l'activitat?

L’ompliment d’aquest formulari en cap cas indica que s’ha realitzat la reserva en ferm. El Servei d’informació i Reserves es posarà en contacte amb vosaltres per fer confirmar la reservar i tramitar el pagament.

També et pot interessar

Veure totes les activitats

Cerca ampliada

Per centres

Al centre educatiu
Del museu a l'escola
Institut Botànic
Altres: Bosc Turull
Jardí Botànic Històric
Museu de Ciències Naturals - Parc del Fòrum
Jardí Botànic

Per activitats

Proposta telemàtica
Visita dinamitzada
Activitat a domicili
BioblitzBCN
Visita lliure
Activitat dinamitzada
Escolab

Per nivell educatiu

Batxillerat
ED. Infantil - Escola Bressol
Docents i col•lectius interessats en didàctica
Tots els nivells
ED. Infantil - P3
ED. Infantil - P4
ED. Infantil - P5
1r de Primària
2n de Primària
3r de Primària
4t de Primària
5è de Primària
6è de Primària
1r Eso
2n Eso
3r Eso
4t Eso
ESPO
Universitaris
Formació d'adults