EDUNAT


 

Racó del docent

Atenció al professorat


  • Si voleu conèixer el model didàctic del Museu, disposeu d’informació detallada aquí
  • Si voleu fer alguna consulta sobre aspectes didàctics de les activitats, podeu contactar amb l’equip educatiu aquí

Sessions d’atenció i assessorament al professorat

Amb la voluntat que el professorat pugueu conèixer la nostra oferta d’activitats i el nostre model educatiu, us convoquem a sessions de presentació de les activitats dirigides i assessorament per les visites lliures. Podreu conèixer l’equip educatiu del Museu, els materials de les activitats i els diversos espais de l’equipament.

En aquest sentit es programarà una sessió d’atenció i assessorament al personal docent a l’inici de cada trimestre del curs 2016 – 2017:

  • 1r trimestre: el dimarts 3 d’octubre de 2017, a les 18h.
  • 2n trimestre: el dimarts 16 de gener de 2018, a les 18h.
  • 3r trimestre: el dimarts 3 d’abril de 2018, a les 18h.

En aquestes sessions, que es realitzaran al Museu Blau, membres de l’Equip Educatiu us informaran amb més detall del nostre programa d’activitats i podreu parlar de possibles adaptacions.

Per a inscriure-us podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Informació i Reserves (enviant un correu a activmuseuciencies@bcn.cat  o trucant al 932562220 de dilluns a divendres de 10h a 13h).

Adaptacions de les nostres activitats

Amb la voluntat de ser un museu inclusiu, teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal que adaptem els continguts, les metodologies i l’itinerari de l’activitat que heu escollit per a alumnes amb necessitats educatives especials i escoles d’Educació Especial.

Informeu-vos-en abans de fer la visita a atenciomcnb@nusos.net